Gaasterland 1, 1948 RG Beverwijk / 0251 291919 / info@vangool.nl
KvK Haarlem 34056904 / BTWnr. NL007062928B01
 
           
    bestel en contact formulier    
 
   
Over Van Gool Hef- en Hijstechniek

De zwaarste last, voor ons geen gewicht
Of uw onderneming zich nu bezighoudt met kraanverhuur, transport, toelevering of offshore, u bent gebaat bij kwalitatief hoogstaande en veilige hef- en hijsmiddelen. Hiervoor bent u bij Van Gool Hef- en Hijstechniek aan het goede adres. Wij zijn al sinds 1984 gespecialiseerd in de levering van een breed pakket van producten en diensten op het gebied van heffen en hijsen. Binnen de onderneming is er in de loop der jaren zeer veel expertise opgebouwd. U kunt daar als klant van profiteren.

Onze gespecialiseerde medewerkers doen er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen. Kwaliteit en flexibiliteit zijn hierbij belangrijke trefwoorden. Dankzij de moderne organisatiestructuur en de korte communicatielijnen bent u ervan verzekerd dat uw bestelling op snelle wijze afgehandeld wordt. Door onze 24-uurs service wordt eventuele productiestilstand tot een minimum beperkt.

Van Gool Hef- en Hijstechniek beschikt over het NEN-EN-ISO 9001-certificaat. Ook werken wij volgens de richtlijnen van branchevereniging Erkende Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen (EKH) en zijn wij aangesloten bij de Metaalunie. Hierdoor wordt de veiligheid van de geleverde producten volledig gegarandeerd. Dit maakt Van Gool Hef- en Hijstechniek tot een echte partner voor al uw hef- en hijswensen.
De zwaarste last is voor ons van geen gewicht.